Het pension

Pension

Onbezorgd op vakantie voor baas en hond!

 

In het kleinschalige pension van Shape-Odoorn hebben wij alle aandacht voor uw hond.

 

Zoekt u voor een langere periode opvang voor uw hond? Shape-Odoorn heeft een kleinschalig pension met 4 kennels waar uw hond ondergebracht kan worden als u op vakantie bent. Wij zorgen ervoor dat het uw hond aan niets ontbreekt. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen ook honden die extra zorg nodig hebben gewoon bij ons terecht.

Omdat wij een kleinschalige opzet hebben, is er veel persoonlijke aandacht. Uw hond wordt lekker geborsteld, kan uitgebreid ravotten en krijgt tweemaal daags de door u meegebrachte voeding. Dit is aan te raden om darmproblemen te voorkomen, zowel tijdens als na het verblijf. Wij nemen de zorg voor uw hond uiterst serieus en zijn dan ook trots op het feit dat u uw huisdier aan ons toevertrouwt.

Als u meer wilt weten over ons kleinschalige pension of een afspraak wilt boeken voor uw hond, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een uitgebreide folder met alle extra informatie die u nodig hebt. Shape-Odoorn is telefonisch bereikbaar op 06 25455756. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op deze website als u nog vragen heeft. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord.