Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij,

Wij zijn een bedrijf met ruim 15 jaar ervaring. Wij houden ons professioneel en met veel plezier bezig met de opvang, vachtverzorging en training van honden.

 

Alles onder een dak

 

Shape-Odoorn biedt dagopvang aan honden.

Moet u werken of wilt u een dagje uit en u weet niet waar u met de hond naartoe moet, dan kunt u de hond bij ons in de dagopvang onder brengen. Hier kan hij/zij de hele dag buiten spelen en ravotten met soortgenoten.

Bij slecht weer kunnen ze binnen worden ondergebracht. Wij verwachten wel dat de hond sociaal is naar soortgenoten.

De minimale leeftijd hiervoor is 12 weken.

Op deze manier kunt u met een gerust hart aan het werk gaan of genieten van uw dagje uit.

 

Ook is er op ons terrein een trimsalon gevestigd. Hier worden de honden op professionele wijze ontdaan van hun te lange vacht of ondervacht. Er is een gediplomeerde trimmer aanwezig die de vacht van uw hond vakkundig verzorgd. Uiteraard kunt u deze behandeling combineren met de dagopvang.

Ook kunt u bij ons terecht voor het chippen en registreren van uw hond.

 

Shape-Odoorn biedt een kleinschalig pension aan.

Voor de vakantie of een weekendje weg kunt u de hond bij ons onderbrengen.

Omdat wij kleinschalig zijn wordt er meer aandacht aan de individuele hond gegeven.

Denk er ook eens aan zo rond de jaarwisseling. Ons terrein ligt buitenaf en wij kunnen een vuurwerkarme omgeving aanbieden voor de angstige hond.

 

Ook aan de hond die nog wat opvoeding nodig heeft of aan de pup die alles nog moet leren is gedacht. Wij geven ook trainingen voor de pup de puber en de volwassen hond. Ook een hond die probleem gedrag vertoond is bij ons welkom op de training om te zien of wij het ongewenste gedrag kunnen ombuigen naar gewenst gedrag.

Alle trainingen gebeuren op een diervriendelijke methode. Slipkettingen, prikbanden, stroombanden e.d. zijn bij ons verboden. Wij werken er naar toe dat u een gezellige en gehoorzame huishond krijgt. Wij doen niet aan africhting of jachthonden training.

 

Honden met een probleemgedrag, waarvan u zegt daar wil ik liever niet mee op training, maar hoe kan ik het gedrag veranderen, ook daar zijn wij voor. Wij bieden u gedragsadvies voor de hond. Wij staan u met raad en daad bij om het ongewenste gedrag om te buigen naar gewenst gedrag.

Dit gebeurt in eerste instantie aan huis.

 

Dus Shape-Odoorn biedt u dagopvang, pension, trimsalon en training onder een dak aan.

Wij zijn gevestigd aan de Borgerderweg 42 te Odoorn (parallel aan de N34).

U kunt ons ook bellen voor vrijblijvende informatie 06 25455756 of kom eens langs.