Dagopvang

Dagopvang

Onbezorgd van huis.

 

Bezoek de dagopvang voor honden van Shape-Odoorn.

 

Een hond in huis is heerlijk en verdient dan ook voldoende aandacht en gezelligheid. Het is niet altijd makkelijk om hier zelf aan te voldoen. Als u moet werken of een dagje uit wilt naar een plek waar de hond niet mee kan, dan kunt u uw huisdier onderbrengen in de dagopvang voor honden van Shape-Odoorn.

 

Bij ons kan uw hond heerlijk buitenspelen en ravotten met soortgenoten en krijgt hij of zij voldoende aandacht en zorg. Al vanaf 12 weken kan uw hond bij ons terecht. Wij werken op basis van een kennismaking, waar u en uw hond even kunnen rondsnuffelen om te kijken hoe het gaat.

 

Bekijkt u ook eens de opties voor een langer verblijf in ons hondenpension. Ideaal tijdens de feestdagen of als u thuis aan het verbouwen bent en het eventjes te druk is voor uw hond. Wij zorgen er altijd voor dat uw hond een stressloos en gezellig verblijf heeft!

 

Als u meer wilt weten over onze dagopvang voor honden dan kunt u altijd een bezoekje brengen. Wij maken graag kennis met u en uw hond om uw wensen te bespreken. Voor meer informatie over al onze werkzaamheden kunt u ons ook bellen op 06 25455756. Bovendien hebben wij een uitgebreide folder die u kunt opvragen via het contactformulier op deze website.

 

Openingstijden dagopvang

Openingstijden van de dagopvang zijn van 07.00 tot 19.00 uur.

Brengen van de honden tussen 07.00 tot 09.00 uur

Ophalen van de honden tussen 17.00 tot 19.00 uur.

De dagopvang is de gehele week geopend.

Halen en brengen in het weekend of op feestdagen in overleg.

Bezoek aan de dagopvang is mogelijk na telefonische afspraak.